За нас


Галвано ЕООД е семейна фирма създадена през 2007г.от Диньо Пушков и Надя Христова с основна дейност  покрития с благородни метали И  производство на висококачествена

бижутерия,реплики на тракийски и антични съкровища,луксозни сувенири и др. като се използват иновативни технологии и разтвори.За фирмата работи  голям екип от специалисти-технолози,моделиери,художници,скулптори,галванисти и др.,които притежават всички необходими документи,знания и опит за извършване на дейността.

Притежаваме лиценз за търговия с благородни метали от МФ,сертификат за качество и срок за гаранция на продуктите ни.

ГЛАВНИЯТ ПРИНЦИП който следва фирмата е клиентът да получи най доброто качество ,кратки срокове и най добрата консултация .

Бижутата се изработват по метода галванопластика от сребро върху естествени листа,цветя,раковини,миди,насекоми ,като вземаме най добрите образци директно от природата.

Производството на бижута уникати е единствено по рода си в Европа,предвид технологията по която се изработват и са с доказано качество на изработката и уникална индивидуалност на всеки

отделен модел,без компромис в качеството.При нас ще намерите бижу ,което да подчертае вашата индивидуалност и стил,защото то ще бъде единствено,неповторимо и уникално.

По същата технология галванопластика от мед,сребро и злато се изработват и предмети от тракийските съкровища,като Панагюрското златно съкровище-уникален свидетел за величието на тракийските царе,Боровското сребърно съкровище –ритуално,свещенно и магично,предмети от Рогозенското съкровище,маската на Терес и още много съдове от Тракийските земи.

Луксозни сувенири като позлатена истинска роза,зратна ябълка и др.

Галвано има договори с всички музеи,съгласно чл.176 от Закона за културното наследство

и чл.20 от наредбата от 8 юни 2010г.на Министерството на културата с цел популяризирането

на българското културно наследство.

Продуктите на Галвано се разпознават  и търсят не само в България,но и в много Европейски страни,затова фирмата непрекъснато инвестира в оборудване,нови технологии и обучение на персонала и се стреми да изпълни всички изисквания на клиентите си по отношение на качество и срокове.